Kis cukrászdám öröme

Amikor én elkezdtem a cukrász iskolát már bőven megvolt a közgazdász diplomám, hiszen a szüleimnek nyilván egy kikötése volt a saját cukrászda nyitásához, hogy legyen először egy szakmám, egy diplomám, amivel bármikor el tudok helyezkedni ha úgy van. Persze egyáltalán nem jött a saját vállalkozás miatt rosszul nekem ez a diploma, és ezért is nem is neheztelek rájuk, és nem is nehezteltem sosem. Nagyon sok hasznát veszem ma annak a sok tudásnak amit az egyetemen a fejembe tömtek, még akkor is, ha azóta már megnyitásra került a saját kis ékszerdoboz cukim is.

Most pedig szükségem volt az étlapokhoz, asztali kártyákhoz valakire, aki a termékfotózás témakörében nem csak jártas, de tökéletes képeket tud készíteni nekem. Olyanokat, amik nem csak szépek és valósághűek, színesek és elég részletgazdagok, hanem gusztusosan mutatják az egyes sütiket. Számos olyan verziót láttam ugyanis a neten, ami szép volt kép formájában és technikailag, de egyáltalán nem váltott ki semmilyen ingert arra, hogy az ember megkóstolja vagy megegye azokat.

Hála a jó égnek én a legjobb fotós mellett döntöttem, hiszen a https://szikyfoto.hu/ nyújtotta képek nem csak szépek, de hihetetlen jók a reklám világában is. Tudom hogy egy ételt se könnyű szépen fotózni, nem még hogy egy-egy süteményfajtát, de Peti tökéletesen megoldotta ezt a feladatot. Nagyon elégedett vagyok vele, az árlista pedig gyönyörűen mutat az asztalokon és a neten is. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Sziky fotót, ha gyönyörű és esztétikus képeket szeretne, egy olyan fotóstól, akivel élmény a közös munka. Biztosan maradéktalan elégedett lesz az eredménnyel, csak úgy mint én.

Szólj hozzá!