Otthoni kényeztetés ajándékba

A jó házasság titka bizonyára sok apró dologból tevődik össze, azonban én egy dologban biztos vagyok, hogy mi a férjemmel nem lennénk ennyire harmonikus és jó házasságban, hogy ha nem figyelnénk egymás minden kis apró rezzenését rendszeresen és nem próbálnánk meg mindig segíteni a másik életét, legyen szó mentális vagy fizikális stresszről, munkáról, problémákról, vagy épp a sikereknek való örömről, a nagy eredmények megünnepléséről, mert bizony ez is nagyon fontos. Mi kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy megünnepeljük és kellőképp hálát adjunk a jó dolgokért, a sikerekért, akár a családi életet, akár a munkát tekintve.

Valamelyik nap például mikor hazaértem egy hatalmas meglepetés várt, amit a férjemtől kaptam. Tudja ugyanis, hogy régen mennyire sokat jelentett nekem, hogy egy-egy alkalommal eljutottam masszázsra, és fel tudtam szabadítani a felgyülemlett és elraktározott stresszt az izmaimból. Mert bizony én nagyon a nyakam és vállövem izmaimra pakolom a mindennapi stresszt, ami aztán egy idő után azt eredményezi hogy teljesen beáll a nyakam kezem. Nagyon nehezen tudok ezektől a fájdalmaktól ekkor szabadulni. Több forró fürdő és sok-sok idő kell hozzá, ami megkeseríti a mindennapjaimat ebben az időben.

Éppen ezért a férjem rendelt nekem egy hatalmas segítséget a leakcioztuk.hu oldaláról, egy shiatsu nyakmasszírozó keretében. Nagyon meglepődtem ezen a kedves ajándékon, de el kell mondjam, hatalmas segítséget jelent. Majdnem minden második nap használom és amellett, hogy sokkal jobban fel tudom oldani a stresszt, a nyakam sincs beállva azóta, amióta megkaptam. Nagyon örültem a kedves meglepetésnek. Mindenkinek csak ajánlani tudom ennek a kis eszköznek a használatát. Nem fogja megbánni, ha megrendeli.

Szólj hozzá!