Első egyetemi feladatom

Az ember nagyon sokszor már az érettségi előtt is hatalmas dolgokról álmodozik, és bár még fogalma sincs, hogy egyáltalán felvételt fog-e nyerni valamely egyetem vagy főiskola diákjai közé, még az is kétséges számára, hogy az érettségi milyen eredménnyel fog zárulni. A nagy átlagban aztán mindenki összeszedi magát a legnagyobb első feladat előtt és az érettségin jól teljesít, és az esetek nagy számában jól alakul a sora, mint ahogyan velem is történt, hogy felveszik a legjobban kívánt felsőoktatási suli valamelyikébe és aztán azt mondhatja magáról, hogy ő már egyetemista vagy épp főiskolás. Persze aztán a legnagyobb feladatok csak ezek után érkeznek az ember életébe.

Mert ugyanis kifejezetten felvillanyozza az embert a jövőbeli lehetőségek tárháza és persze a szabadság ami az új felnőtt élettel jár, a főiskolai időszak, a folyamatos feladatok és persze a bulik, arról nagyszámban senki sem gondolkodik előre, hogy a főiskola mellé szükség van még egy hihetetlen fontos dologra, méghozzá egy budapesti kiadó lakásra vagy szobára, ahonnan látogatni tudja az órákat, és persze az egyetemi épületek is könnyen elérhetők, ami nincs is túl messze a belváros lehetőségeitől, de azért megfelelő távolságban van azonban a nyüzsgéstől és a pezsgéstől, és persze ami talán mindennél a legfontosabb, hogy megfelelő áron és megfelelő paraméterekkel áll a rendelkezésre, hogy azt biztonsággal és folyamatosan ki tudja fizetni az ember minden egyes hónapban.

Nekem sajnos gondom volt az árakkal, hiszen ahhoz, hogy én egy teljes önálló kiadó lakás mellett tudjak dönteni számomra túl nagy összeget kellett volna összespórolnom. Éppen ezért a kiadó szoba mellett döntöttem, hiszen ez a választás rengeteg lehetőséggel bír amellett, hogy anyagilag is egy jóval könnyebb és nagyobb mozgásteret enged a válogatás terén is. Társaságban lehet az ember, nem kell egyedül élnie, és fiatalon azt gondolom hogy ez számomra csak lehetőségeket adott, semmiben nem korlátozott soha sem.

Én személy szerint az egyetem mellé a kiadoszobabudapest.hu csapatának segítségével találtam meg a tökéletes kiadó szoba lehetőségeket, és azt mondhatom, hogy a Global Best Property Zrt. csapatát bátran keresse fel bárki, mert iszonyatosan jó kiadó szobákkal rendelkeznek, nagyon jó árakon lehet választani náluk a kiadó szobák vagy kiadó lakások kínálatából és persze ami még fontosabb, hogy megbízható és biztos támaszt nyújtanak számunkra egyetemisták számára a legnagyobb feladat és legnagyobb feszültés közepette is, a budapesti lakhatás terén.

Szólj hozzá!