De mit csinálsz a régivel?

Az embernek biztosan ismerős az érzés, hogy le szeretné cserélni a meglévő telefonját vagy épp számítógépét, és nem igazán tudja, hogy ha megvásárolja az új eszközt, mit tegyen a régivel? Még teljesen használható és jó, csak éppen az ő igényét már nem elégíti ki, vagy nem elég a munkájához, számtalan oka lehet annak, hogy még teljesen jól és pontosan működő eszközt az ember le kell hogy cseréljen. És ez nehéz érzéseket is okoz.

Persze ilyenkor jönnek az ötletek, mi szerint el kellene ajándékozni valakinek a családban. Igen ám, de egyrészt túl nagy érték, és sokszor sértődést szül, másrészt pedig legalább kettő kellene belőle általában, mert két gyerek van minimum aki igényt tartana rá, és hogy néz ki, hogy az egyik megkapja a másik pedig üres kézzel arrébb ballag. Érezhetően nem működik ez. A másik, hogy keressen neki valaki a magánszemélyek között új tulajdonost. Hát ez pedig túl sok idő és energia. Felkeresni az embereket, válaszolni a kérdésekre, találkozókat egyeztetni. Az embernek általában pont nincs erre ideje és kedve, energiája. Ebből kifolyólag szokott maradni a poros polc vagy szekrény és a feledés homálya.

Most azonban van egy kis oldal, az almabazar.hu, ahol használt iphone felvásárlás is van, legalábbis az oldal hirdeti. Én fel is kerestem őket, és már meg is állapodtunk mindenben, mert hihetetlen egyenesek, nyíltan és őszintén kommunikálnak, korrekt árakat használnak, és biztos, hogy olyan emberek térnek be hozzájuk, akik nagyon fognak örülni az én használt iphone készülékemnek. Ami mellesleg teljesen tökéletesen működik, talán két kisebb karc van rajta.

Tehát, ha te is azon gondolkodsz, hogy lecseréled vagy az iphone vagy a mac gépedet, ne habozz és keresd fel őket, mert biztos tudnak megoldást kínálni számodra, akkor is, ha az új eszközt nem rajtuk keresztül szeretnéd beszerezni – ami egyébként ajánlott, mert nagyon jó áron szereznek be, biztos és feddhetetlen eszközöket.

Szólj hozzá!