A férjem segítségére

A férjem mindig is kétkezi munkából élt, pontosabban művész vér csörgedezik az ereiben, már gyerekkora óta. Mindig is imádta az ékszereket, és sokáig ilyen területen is dolgozott, de munkavállóként, és igazán csak nagyon pici munkák jöttek szembe, valódi ékszerkészítést sosem tudott így csinálni, ezért pár éve úgy döntött, hogy megpróbálja önállóan, és egyedi ékszereket kezdett el gyártani. Elsősorban vásárokon, rendezvényeken tudta ezeket árulni, de még így is egyre inkább keresetté vált, már az utóbbi évben számtalan egyedi, direkt megkeresése volt, aminek nagyon örült is.

Ma már, az internet világában, azt a tanácsot adtam neki, hogy csináljunk erre az egészre egy webshopot, mert akkor megszűnik a térhez és időhöz kötöttség a vásárlás tekintetében. Persze ő nagyon megrémült ettől, mert abszolút nem ért hozzá, de biztosítottam, hogy mindenben segítségére leszek. Leszerveztem mindent, és ki is alakítottam mindent számára. A színhasználatot, designt, a szövegeket, már csak egy kétségem volt, az ékszerfotózás. Tudtam ugyanis, hogy ez az egyik legfontosabb terület, de nem tudtam kivel csináltassam meg. Hála a jó égnek, egy ajánlás útján szembe jött velem a Fotoda csapata, és hihetetlen gyönyörű, részletgazdag, valósághű képeket készítenek, amik hatására a weboldal gyönyörűen el is indult.

Ma már a férjem nem győz újabb és újabb szépségeket gyártani, hogy a termékfotózás után fel is tudjuk őket tölteni a shopba, és új, szerető gazdát találhassanak maguknak. Ami nagy öröm és nagy siker, hogy egyre több olyan megkeresés érkezik a webshop alapján, ami egyedi, személyre szabott ékszergyártásra irányul, kifejezetten lánykérés céljára, így ez a vonal is felfutni látszik, amiért nem lehet elég hálás a férjem sosem az életnek, mert mindig is ezt szerette volna csinálni valójában. Remélem ez a sikertörténet tovább folytatódik és csak erősödni fog, mert jó látni, hogy mennyire boldog ebben.

Szólj hozzá!