Szuper csapat, szuper eredményekkel

Nem olyan régen arra az elhatározásra jutottam a marketing vezetővel, hogy az értékesítés és a marketing összefogásával és egy tökéletes tudással és szakértelemmel, szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal újra kell építenünk a vállalati oldalt. Nem csak hogy lassulást mutatott már egy ideje, hiszen öt éve lett kialakítva és technikailag elavultnak számított, nyilván sem a design, sem pedig a szövegezés nem nyújtott segítséget ahhoz, hogy az érdeklődők a keresések során ránk találjanak és nálunk keresgéljék vásárlásuk tárgyát.

A pwk.hu csapatra rátalálva már biztosak voltunk abban, hogy sikeresen és hatékonyan végig fogjuk tudni vinni a weboldal készítés feladatát, de azt nem gondoltuk, szerintem az értékesítési vezető sem érezte, hogy ennyire jó hangulatban, gördülékenyen és gyorsan meg fogjuk tudni oldani ezt a feladatot. Arról nem is beszélve, hogy remélni sem mertem, hogy az értékesítési számok ennyire jól megugranak majd. Ez a webes csapat szuper ötletekkel, fantasztikus designnal, hihetetlen gyorsasággal menetelt velünk végig a folyamatokon, még így is, hogy egy nagyvállalati körben sokszor változó döntésekkel és változó igényekkel álltunk eléjük.

Iszonyatosan rugalmas és hihetetlen gyors munkájuknak köszönhetően, a holdról is látható mértékben nőtt az eladott termékek köre, és persze ennek legnagyobb része az oldalnak köszönhető. A SEO és a tartalommarketing tökéletesen meghozta az eredményét. Nem olcsó egy ilyen nagyvállalati bonyolultabbnak nevezhető weboldal elkészítése, de ha azt nézem, hogy milyen gyorsan hozza be az árát, és milyen mértékben fogja továbbra is emelni az értékesítési számokat, hihetetlen jó befektetésként is tudom értelmezni. Tökéletesen elégedettek vagyunk és csak ajánlani tudjuk ezt a csapatot bárki számára. Biztos vagyok benne, hogy aki őket választja legalább ugyanilyen jó eredményeket fog tudni elérni, ami manapság fantasztikus versenyelőnyt jelent bármely iparág bármely szektorában.

Szólj hozzá!