Nehéz feladat könnyed megoldása

Az elmúlt időszak nem igazán kedvezett a vendéglátós világnak. Nekem mindig is hatalmas vágyam volt egy kis aranyos vidéki cukrászda megnyitása, ahol a hangsúly a tortákra helyeződött volna, hiszen azokat imádom készíteni és díszíteni is, a lehető legkülönlegesebb formavilággal, matricákkal, díszekkel, legyen szó csoki vagy marcipán anyagáról, azonban sajnos a vírus időszak nekem is keresztbe húzta ezt a tervemet. Nem akartam azonban felhagyni a torta készítés mesterségével, mert tényleg szívvel lélekkel tudom csinálni, és ha az ember szereti amit csinál, az már fél boldogság, így más megoldást kerestem. Próbáltam kihagyni a cukrászda nyitását, és keresem a megoldást arra, hogy csak tortákat készítsek rendelésre, kiszállítással.

Nem volt könnyű kialakítani a metódust, hogy ki rendelhet, hogy hova, hogyan, meddig, milyen feltételek mellett szállítok ki, de végül sikerült. Már csak egy olyan platformra volt szükségem, ahol az emberek meg tudják nézni ezeket a tortákat és akár le is tudják adni a rendelésüket. Persze egyedi torták révén majdnem mindenkivel fel szoktam venni a kapcsolatot telefonon, de egy alap képet kapok a rendelés leadással az igényekről már alapvetően is.

Egyetlen dolog hiányzott már csak az oldal megnyitásához, hiszen a szövegeket megírtam, a design iszonyat jó lett, az ételfotózás feladatára kellett már csak megfelelő megoldást találnom. Hála a jó égnek aztán rátaláltam a fotoda csapatára és ez a kérdés is megoldódott, ráadásul nem is akármilyen eredménnyel. Megnéztem a képeiket, és tudtam, hogy tökéletes képeket fognak készíteni az én tortáimról is, nem is kellett csalódnom. Az üzlet szárnyal, a torta képeim pedig gyönyörűek. Nehéz feladat volt, de azt hiszem elég könnyen sikerült megoldanom minden részfeladatát.

Szólj hozzá!