Egy tökéletes partner hosszú távra

Számos esetben hallottunk már arról, hogy a tűz- és munkavédelmi feladatok és azok ellátására szánt idő – pénz energia felesleges kidobott forrás. Ezek a gondolatok nagyon sok vállalatot a csőd szélére sodortak már, ám erről kevesebbet beszélnek fennhangon. Gondoljunk csak bele, elegendő egy-egy anyagraktár vagy termékraktár épületében kialakult sajnálatos tűzeset, és az ezzel járó anyagi kár, netalántán emberélet, és máris a csőd szélére került a vállalat, további működése nem hogy veszélybe került, de hatalmas erőfeszítéseket kívánt az életben maradás kísérlete is.

Ezek az esetek nyilván csak más vállalatokkal történhetnek meg, a mi cégünk valamiféle különleges védelem alatt áll, amiben nem történhet semmilyen elektronikus probléma vagy emberi hanyagság, netalántán más nem várt esemény aminek hatására valamilyen tűzeset vagy munkabaleset történne. Persze mindaddig, amíg sajnos meg nem történik. Jobb tehát úgy működni, hogy ez egyáltalán ne történhessen meg, de ha mégis, akkor is a lehető legkisebb anyagi kárral és emberi sérüléssel, a legrövidebb idő alatt megoldható legyen a probléma.

Én éppen ezért, már a vállalat megalakulását megelőzően kerestem egy professzionális szakértelemmel működő vállalatot, aki mind a tűzvédelem, mind a munkavédelem feladatait képes magas szakmai profizmussal és szaktanácsadó kollégákkal megoldani. Nem sablon dokumentumok átadásáról, hanem valódi védelemről biztosítja a vállalatomat. Ekkor találtam rá a TSR Safety vállalatra, akikkel már az első pillanattól kezdve nagyon jó a kapcsolat. Jól kommunikálnak, érthetően kérik be a szükséges adatokat és határozzák meg a szükséges feladatokat, öröm velük együtt dolgozni. Biztos vagyok benne, hogy még hosszú éveken keresztül együtt lépkedünk majd a siker útján. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot, aki valódi védelemre és szakértelemre számít ennek a bonyolult és összetett feladatokat tartogató területnek a kiszolgálásában.

Szólj hozzá!