Csakis jól van értelme csinálni

Az ember manapság a csapból is azt hallja folyni, hogy mennyire fontos, hogy minden teljes mértékben rendben legyen a vállalkozások esetében, mert bizony egy-egy ellenőrzés során nem várt magasságbú birságok és büntetések láthatnak napvilágot. Én nem csak ezért tartom fontosnak, hogy minden rendben legyen mondjuk a munkavédelem vagy a tűzvédelem területén a vállalkozásomat tekintve, hanem bizony azért is, mert azt gondolom, hogy például a munkavédelmi oktatás segítségével fel tudom készíteni a munkavállalókat a nehéz helyzetekre és a balesetek kezelésére. Különösen fontos ez nálunk, hiszen a tevékenységi körünket tekintve az építőipar területén látunk el szolgáltatást, így pedig kifejezetten sok lehetőség nyílik nap, mint nap arra, hogy bármilyen kellemetlen vagy veszélyes helyzet kialakuljon, és megfelelő kezeléssel elejét lehet venni a komolyabb problémáknak vagy épp anyagi veszteségeknek.

Persze igaz ez csak abban az esetben, hogy ha valóban profi és minőségi szolgáltatást nyújtó csapattal találja magát szembe az ember és olyan szolgáltatást vesz igénybe, ami valódi értéket teremt, és nem csak a szóban forgó ellenőrzésen való megfelelést tűzi ki célul maga elé. Hála a jó égnek én az Activesafety munkatársaival ilyen szempontból is tökéletesen elégedett vagyok. Minőségi és élvezhető munkavédelmi oktatásban részesítik a munkavállalóinkat, ami kifejezetten hasznos még a munkahelyi légkör tekintetében is. Én még egyetlen egy olyan esettel sem találkoztam a munkavállalók körében, aki értelmetlennek vagy értéktelennek gondolta volna a munkavédelmi oktatás tevékenységét, pedig anonim kérdőívek keretében kérdezzük meg őket minden egyes évben.

Így van értelme a munkavédelem rendszerének és persze a munkavédelmi oktatásnak is, és azt gondolom, hogy sajnos már mi is kerültünk volna ennek hiányában nehéz helyzetbe, hiszen volt már olyan eset, amit iszonyatosan gyorsan és ügyesen megoldottak a kollégák, ám ennek hiányában biztosan sokkal nagyobb veszteség és kár ért volna bennünket. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy minőségi választást vigyen végig ezen a területen is, és válasszon jól, mondjuk az Activesafety csapatát. Biztosan nem fogja megbánni!

Szólj hozzá!